Evenimente Pirates Resort

17
Iulie
2016

Intră în spiritul Pirates și CoCo te premiază!

CÂȘTIGĂ un sejur de week-end all Inclusive de la CoCo, piratul șef al hotelului Bicaz - Pirates Resort, participând la concursul "Fotografiază Piratul Din TIne"!

Intră în spiritul Pirates și CoCo te premiază!

#FotografiazăPiratulDinTine

Intră în spiritul Pirates și CoCo te premiază!

CÂȘTIGĂ un sejur de week-end all Inclusivede la CoCo, piratul șef al hotelului Bicaz - Pirates Resort

Pentru a participa la concursul „Fotografiază Piratul Din Tine” trebuie să parcurgi pașii următori:

  1. Te cazezi la Hotel Bicaz - Pirates Resort și le spui și prietenilor (dă check-in).
  2. Devino fan al paginii de Facebook http://bit.ly/1Xf9Agr (dă LIKE).
  3. Share paginii de Facebook a hotelului.
  4. Intră în spiritul Pirates, fă-ți o fotografie la noi și posteaz-o pe pagina de Facebook a hotelului cu textul hashtag Hotel Bicaz-Pirates Resort (#HotelBicazPiratesResort).
  5. Invită-ți prietenii să-ți voteze fotografia și să dea Like paginii noastre.

Va câștiga fotografia, haioasă și interesantă, care obține cele mai multe Like-uri de la prietenii Pirates Resort.

Concursul începe pe 20 mai și se încheie pe 7 august 2016, la ora 24:00.

CoCo va anunța câștigătorul premiului pe 8 august 2016, ora 16:00.

Premiul oferit de CoCo constă într-un sejur de week-end, all inclusive, pentru două persoane, la Hotel Bicaz - Pirates Resort în perioada 12 - 14 august 2016.

Citește regulamentul concursului în întregime AICI.

Îți urăm inspirație și succes! 

 

Regulament

1. Organizator:

Organizatorul concursului „Fotografiază Piratul Din Tine” este Hotel Bicaz - Pirates Resort, prin compania Noy Business Tranzactions S.R.L. (denumita în continuare „Organizator”) cu sediul în Galați, com. Vânători,  str. Foltanul, nr. 1C, înregistrată la Reg. Comertului sub nr. J17/2444/1994, CUI RO 6266134, adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.

2. Locul de desfășurare a concursului:

Concursul este organizat și se desfășoară pe pagina de Facebook: http://bit.ly/1Xf9Agr

3. Perioada de desfășurare a concursului:

Concursul „Fotografiază Piratul Din Tine” începe pe 20 mai 2016 și se încheie pe 7 august 2016, ora 24:00.

Rezultatele se vor afișa pe data de 8 august 2016, la ora 16:00 pe pagina de Facebook Hotel Bicaz - Pirates Resorthttp://bit.ly/1Xf9Agr. De asemenea, câștigătorul va primi un mesaj de înștiințare din partea Hotel Bicaz - Pirates Resort.

4. Înscrierea în concurs:

Concursul „Fotografiază Piratul Din Tine” se desfășoară pe pagina de Facebook Hotel Bicaz - Pirates Resort. Pentru a participa la concurs, concurenții trebuie:

  • Să dețină un cont de utilizator pe site-ul facebook.com;
  • Să fie fani ai paginii de Facebook H - http://bit.ly/1Xf9Agr(adică să fi dat Like paginii);
  • Să se cazeze la H și să le spună și prietenilor prin check-in;
  • Să dea share paginii de Facebook a hotelului;
  • Să realizeze o fotografie haioasă în spiritul Pirates Resort și să se înscrie în concurs prin postarea pozei pe pagina de Facebook a hotelului cu textul hashtag Hotel Bicaz-Pirates Resort (#HotelBicazPiratesResort).

Este considerată validă participarea la concurs exclusiv pentru cei care cumulează în mod integral aspectele solicitate și explicate mai sus. Vor fi șterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violența sau au un limbaj neadecvat.

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a fotografiilor ce nu respectă cerințele concursului.

Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, rezidentă în România, indiferent de sex, vârstă, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soțul/soția și rudele de gradul I și II ale acestora.

6. Desemnarea câștigătorilor:

Câștigătorul va fi selectat în funcție de numărul de LIKE-uri atras de fotografia acestuia. Poza cu cele mai multe LIKE-uri va câștiga.

Rezultatele vor fi comunicate pe data de 8 august 2016, ora 16:00, pe pagina de Facebook Hotel Bicaz - Pirates Resort. De asemenea, câștigătorul premiului dat de CoCo va primi un mesaj de înștiințare din partea Hotel Bicaz - Pirates Resort în maxim 24h de la afișarea rezultatelor.

7. Premii:

Premiul acordat constă într-un sejur de week-end, all inclusive, pentru două persoane, la Hotel Bicaz - Pirates Resort.

În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte obiecte decât cele precizate.

8. Protecția datelor personale:

Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (cu modificările și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justiției.

Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale Câștigătorului și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament: participarea la concurs și comunicarea în scop de marketing.

Participanții au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legatură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct.

9. Litigii:

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu își va asuma nici o răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefuncționarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului ca urmare a acțiunilor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații sau alții asemenea.

Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera ca acesta este licențios sau indecent.

Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.

Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge postări ce lezează imaginea Hotel Bicaz - Pirates Resort sau a concurenților înscriși, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conținutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din acestă acțiune.

10. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul nostru http://bit.ly/1TjHpdG la secțiunea Evenimente. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina de Facebook Hotel Bicaz - Pirates Resort. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectării prezentului regulament, premiile câștigate nu se vor acorda.

Categories: Hotel Bicaz Pirates Resort

Cel mai bun preț Pe site-ul oficial veți găsi întotdeauna cele mai mici prețuri. Fără comisioane!
Rezervare sigură Plata se face direct în contul proprietarului! Cea mai sigură metodă de garantare a rezervării!
Confirmarea rezervării Rezervarea este confirmată direct de către hotelier! Veți primi răspunsul în cel mai scurt timp!

Editor Login

Contact

Hotel Bicaz PIRATES RESORT

Director Hotel: Gabriela Dima
Mamaia, Constanța
Tel. (+40) 0341 452 326
Tel.: 0742 586 762
Tel.: 0731 795 598
Fax (+40) 0341 452 326
Email: office@hotelbicaz.ro

 

Harta

Bicaz Pirates Resort

Twitter

Suntem gata pentru o nouă zi ! Delicii, distracție, mare, soare și o locație de poveste! Și noi surprize ! Pentru… twitter.com/i/web/status/1…
05 Iulie 2020 09:09
Definiția unei zile de vacanță la Pirates Resort: mare, soare, o băutură rece și bineînțeles o surpriză pe măsură!… twitter.com/i/web/status/1…
04 Iulie 2020 09:11