Evenimente Pirates Resort

27
Iunie
2016

Programul săptămânii 24-30 Iunie

Program special pregătit de Hotel Bicaz Pirates Resort pentru săptămâna 24-30 Iunie

Programul săptămânii 24-30 Iunie

Iată programul pregătit de Hotel Bicaz Pirates Resort pentru săptămâna 24-30 Iunie.

Program de divertisment pentru toți membrii familiei.

Vă așteptăm!

Categories: Hotel Bicaz Pirates Resort

25
Mai
2016

Congresul Național de Bachata găzduit de Hotel Bicaz Pirates Resort

Cea de a VI - a Ediție a Congresului Național de Bachata realizat în acest an în perioada 27 – 29 MAI găzduită de Hotel Bicaz Pirates Resort Mamaia.

Congresul Național de Bachata găzduit de Hotel Bicaz Pirates Resort

MAMAIA 27 - 29 MAI 2016

Dragii noștri, avem deosebita plăcere de a vă invita la cea de a VI - a Ediție a Congresului Național de Bachata realizat în acest an în perioada 27 – 29 MAI găzduită de Hotel Bicaz Pirates Resort Mamaia – Constanța.

Categories: Hotel Bicaz Pirates Resort

28
Martie
2016

Concert Direcția 5 - Pirates Resort Mamaia

Așa ne-am gândit noy să marcăm deschiderea oficială și să îi bucurăm pe oaspeții noștri!

Concert Direcția 5 - Pirates Resort Mamaia

Pe 30 Aprilie 2016, ora 21, Hotel Bicaz Pirates Resort Mamaia marchează deschiderea oficială cu  concertul susținut de Direcția 5.

Îi așteptăm cu drag pe toți oaspeții noștri!

Categories: Hotel Bicaz Pirates Resort

02
Martie
2016

Jack Sparrow la Mamaia

De la 1 mai se deschide un hotel cu tematica Pirații din Caraibe

Jack Sparrow la Mamaia

Hotelul Bicaz din Mamaia va fi primul cu destinatie tematica de pe litoralul romanesc, iar activitatea si amenajarile sunt inspirate din pelicula "Pirații din Caraibe".

Hotelul Bicaz din Mamaia va reintra din acest an în circuitul turistic. El va fi rebrănduit și reclasificat de la două la trei stele. Noua unitate hotelieră se va numi „Hotel Bicaz Pirates Resort“ și va avea 158 de camere și 8 apartamente, cu o capacitate de 300 de locuri.

Hotelul Bicaz a fost cumpărat la începutul acestui an de doi investitori din Galați, Dan și Cătălin Alexandrescu, cu aproximativ cinci milioane de euro de la BCR. Cei doi au deținut până anul trecut compania de condimente alimentare Alex&Comp, din care au vândut o parte din acțiuni.

„Hotelul nu era în circuitul turistic. Era cu circuit închis pentru angajații BCR. În ultima perioadă, au mai transmis și oferte către agenții, însă nu era în circuitul de business. Era scos la vânzare de câţiva ani“, a declarat pentru Adevărul Financiar președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin.

Hotelul este în curs de amenajare și va deschis oficial la 1 mai.

Vacanță cu pirați

Potrivit prezentării oficiale a hotelului, acesta va avea tematica de vacanță inspirată din seria „Pirații din Caraibe“. Restaurantul, barul și chiar locul de joacă pentru copii au tematica legată de povestea piraților.

Cei care promovează stațiunea Mamaia spun că tematica hotelului este una foarte bună. „Cred că va prinde bine un hotel cu tentă tematică. Afară se folosește publicitatea pe care o au anumite personaje din filme“, susține Corina Martin, președintele Asociației de Promovare Litoral - Delta Dunării.

Din prezentarea pentru sezonul din acestă vară, și ofertele sunt personalizate. „Totul va avea ca temă pirații. Personalul va avea și el costume inspirate din această temă“, a explicat Cătălin Alexandrescu, general manager al grupului Noy Business Tranzactions, compania din care face parte hotelul.

Pentru acest an, hotelul nu are servicii all inclusive anunțate în pachetele pe care le vinde, însă Alexandrescu a precizat că acest lucru va fi luat în calcul pentru viitor.

Hotelul Bicaz a fost construit după anii '70, în zona de nord a stațiunii Mamaia, unde se găsesc, printre altele, și hotelurile Vega, Siret, Dorna sau Junona. Această zonă a fost dezvoltată de comuniști după 1970 cu scopul de a crea locuri de cazare noi, destinate în general turiștior străini.

"Este un hotel care are majoritatea camerelor cu vedere spre mare, este amplasat aproape pe plajă și beneficiază de restaurant și bar“, a mai precizat președintele ANAT, Aurelian Marin.

Sursa: Adevărul Financiar

Categories: Hotel Bicaz Pirates Resort

<<  1 [2
Cel mai bun preț Pe site-ul oficial veți găsi întotdeauna cele mai mici prețuri. Fără comisioane!
Rezervare sigură Plata se face direct în contul proprietarului! Cea mai sigură metodă de garantare a rezervării!
Confirmarea rezervării Rezervarea este confirmată direct de către hotelier! Veți primi răspunsul în cel mai scurt timp!

Editor Login

Contact

Hotel Bicaz PIRATES RESORT

Director Hotel: Gabriela Dima
Mamaia, Constanța
Tel. (+40) 0341 452 326
Tel.: 0742 586 762
Tel.: 0731 795 598
Fax (+40) 0341 452 326
Email: office@hotelbicaz.ro

 

Harta

Bicaz Pirates Resort

Twitter

Suntem gata pentru o nouă zi ! Delicii, distracție, mare, soare și o locație de poveste! Și noi surprize ! Pentru… twitter.com/i/web/status/1…
05 Iulie 2020 09:09
Definiția unei zile de vacanță la Pirates Resort: mare, soare, o băutură rece și bineînțeles o surpriză pe măsură!… twitter.com/i/web/status/1…
04 Iulie 2020 09:11